Ha lehetne választani ti melyik nyelvet tanulnátok az angolon kívül, és miért?
Jövőre megyek gimibe és az angol mellett fel kell venni egy másik nyelvet is. A suliban angolt, németet, oroszt, olaszt és franciát tanítanak.
A válaszokat előre is köszönöm :)
-orosz az szar, 10-ből 9-en utálják
-olasz az jó nyelv, de nem sokra mész vele, kevesen beszélik
-franciát nem ismerem
Szerintem a német után kapkodnak. Ha ezt és az angolt tudod profin, akkor már szinte mindenhol megérteted magad.
az orosz szép nyelv, olyan férfias, de tény, hogy nehéz
én a németet ajánlanám, hasonló az angolhoz, és sok helyen szükség van rá, munkavállalásnál sokat számít
Aki azt írta, hogy az orosz szar, az egy komplett hülye!
Az orosz nagyon szép és érdekes. Én nagyon szeretem.
Én olaszt biztos, hogy nem választanék. A francia szerintem szép és a német sem rossz.
Ha sorrendbe kéne rakni őket, akkor így lenne:
1. orosz
2. francia
3. német
...
. olasz
én angol közép után angol emeltet tettem re
utána német közepet
majd spanyol közepet
most azon filózom hogy oroszt kellene még tanulni
Én az angol után németet tanultam, aztán spanyolt, és mostanában a franciával és orosszal foglalkozom, amennyire ráérek.
A fontossági sorrend a nyelvek között ez: 1. angol, 2. német, 3. francia, 4. spanyol, orosz, japán, 5. portugál, olasz, arab, holland stb.
A könnyűségi sorrend ez: 1. angol, spanyol, olasz, francia, portugál, 2. orosz, német, holland, 3. japán, arab stb.
Ha jól megy a nyelvtanulás, a német legyen a 2. helyen. Ha a nyelvtanulást inkább csak túl akarod élni, akkor 2. helyen legyen a francia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!