Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek megéri fellebbezni...

Szerintetek megéri fellebbezni, ha csak 4% százalék kellene a szóbelire részhez (euroexam), hogy megkapjam?

Figyelt kérdés

Az írásbelin az olvasott szöveg értése és a levél mindkettő 57% lett (már itt majdnem elegem lett), de a szóbeli résznél 4% kéne még ahhoz (hogy meglegyen a 60% átlag), hogy legalább a fele nyelvvizsgám meglegyen. Csak a szóbeli kommunikációs részt ha meghallgatnák, esetleg adnának +4%ot? Esetleg olyat csinálhatnak, hogy felülbírálják, és mondjuk csak esetleg +3%ot adnak meg(eltudom képzelni, a vizsgáztatóim is ilyen bunkók voltak)?

amúgy felsőfok angol

előre is köszönöm a válaszokat :)

2016. nov. 19. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Kismilliószor leírták már, hogy fellebbezni akkor kell, ha hibát találtál a javításban, nem akkor, ha csak kéne még pár pont.
2016. nov. 19. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Jaj :(

de ez beszéd

kommunikáció

abban én hogy tudok hibát találni? szerintem én mindent jól és megfelelően mondtam. ez nem ikszelős feladat :'(((

2016. nov. 19. 16:56
 3/5 A kérdező kommentje:
nem a hallott szöveg értését akarom százalékban javítani, hanem amikor a másikkal beszéltem. az sokkal szubjektívabb.
2016. nov. 19. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az már szopacs.
2016. nov. 19. 18:58
 5/5 A kérdező kommentje:
#4,5 én is áldom már az eszem, de ezen késő bánkódni. esetleg valami segítséget is tudtok nyújtani a témában? nem megyek nagyon sokra a hozzászólásotokkal, magatoknál hozzá nem értőbbet még tudnátok küldeni esetleg? szükségem van még felesleges válaszokra.
2016. nov. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!