Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Megéri spanyolt tanulni, és...

Megéri spanyolt tanulni, és érettségizni belőle?!

Figyelt kérdés
Vagy nyelvvizsga kell?! Nos, az a helyzet, hogy jövőre leszek végzős... Nagyon érdekelnek a nyelvek, azon belül is a spanyol, és az ebbe a nyelvcsaládba tartozó nyelvek... Viszont a gimiben csak angol és német oktatás van. Ha ezekből (vagy egyikből) leérettségizem, az nyilván nem probléma, de ha spanyollal szeretnék tovább menni (egyetemre)?! Még nagyon kezdő vagyok belőle, de gondoltam, hogy szorgalommal bármit lehet... és szeretem is tanulni. :) Kérlek segítsetek! Ilyenkor mit kell tenni? És ÉRTELMES, vagy éppen hozzáértők válaszát várom! :) 17/L
2016. nov. 17. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tenni kell egy osztalyozo vizsgat, es akkor erettsegizhet emelten spanyolbol. Az iskoladban elmondjak a menetet.
2016. nov. 17. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 19. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!