Megérné fellebezni? Vagy esélytelen? (C1 angol)
Sziasztok, Euroexam C1 komplex angol nyelvvizsgan voltam meg októberben. Az írásbelim sikeresen meglett (60.5%), viszont a szóbelim, csak 55.5% lett, így átlagban kijött az 58%. Én a levélírásra, valamint a beszédre kapott %-okat is keveslem, ugyanis az angol tanárom szerint is többre vagyok képes (nem magán). Ami még számomra nagyon furcsa, hogy MINDENKI vagy 60%-ot vagy 68%-ot kapott a beszédre, nekem ez elég gyanús. Nekem a 68% már elég lenne a sikeres nyelvvizsgához. Szerintetek ván bármi esély is arra, hogy megadják összesítettem azt a +2%-ot vagy teljesen esélytelen?
Válaszokat köszi.
#4 köszönöm, jól esik a biztatás.:)
Januárban megyek szóbelizni, de biztosan nem az Euroexam-re, mert számomra a listening egyáltalán nem baráti.. 1x lehet meghallgatni a középső szöveget, ami a legnehezebb. Origót választottam, majd megírom az eredményt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!