Csak szerintem lenne vicces ha nyelvvizsgán amikor kérik hogy meséljek magamról én nem beszélnék hanem tableten lejátszanám nekik a bemutatkozó kisfilmemet? :DD
De ennek mi értelme lenne? Fogyatékos vagy vagy mi?
Osztálytársam jut erről eszembe aki azon gondolkodott, hogy mit szólna a tanár hogy amíg ő ír a táblára addig oda szarna az osztályterem sarkába.
Látom nagyon gyerek vagy még és nem érted a szituk közti különbséget.
Amiről te beszélsz annak akkor van értelme, hogy ha akiknek bemutatnak tényleg érdekli, hogy ki vagy, mi az élettörténeted. Pl.: Ha egy Prof előadást ad ott előtte lelehet vetíteni egy ilyen videót. De egy vizsgán ahol leszarják, hogy kivagy, nem is kell igazat mondanod a bemutatkozásnál ott tisztára semmi értelme. Nem is értem, hogy fordul meg ilyen a fejedben vagy, hogy ebben mi a vicces.
Nem a bemutatkozásodra kiváncsiak, hanem a nyelvtudásodra.
És szerintem már ott figyelmeztetnének, vagy kiküldenének, amikor elkezded matatni a tabletet. A legtöbb nyelvvizsgán ugyanis nem lehet segédeszközt használni (főleg nem a szóbelin).
"kb mint én amikor eszembe jutott"
Hát nem tudom neked milyen humorod lehet akkor, nem vágom hogy ebben mi a vicces.
De tessék, próbáld ki, aztán majd kidobnak a teremből, mint macskát sz.rni. Jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!