Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Holnap felsőfokú szóbelim...

Holnap felsőfokú szóbelim lesz, és szinte fizikailag rosszul vagyok, annyira izgulok. Mit tegyek, hogy be merjek menni?

Figyelt kérdés

Jól beszélek, de mi lesz, ha nem tudom, amit kérdeznek?

A magnóhallgatás korábban volt, az jól ment, szerintem ha itt kapok 50%-t , akkor is simán meg lesz a vizsgám.

Mégsem vagyok nyugodt, sőt. Milyen technikával tudnám lenyugtatni magam? Félek, hogy nem fogok merni bemenni a vizsgára. Elszoktam az ilyen dolgoktól, és tök kikészülök most ettől. Mit tegyek?

2016. nov. 10. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Vedd ugy mint egy beszelgetest.
2016. nov. 10. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Hányra kell menned?
2016. nov. 11. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mik érdeztek
2016. nov. 11. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
jav. mit kérdeztek
2016. nov. 11. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Reggel voltam. Laza volt. Kár volt izgulni. Elbeszélgettünk a szakmai életemről, a képen vagy festményt választhattam vagy zenét (gitáros fickó volt), a szituáció az idősek otthonáról szólt, mit gondolok, jó vagy nem. Nagyon rendesek voltak, 2 perc után már nem izgultam. Majdnem max pontot adtak. Szóval tényleg jó szívűek és mosolygósak voltak.
2016. nov. 11. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!