Mennyire nehéz az origós szóbeli és írásbeli nyelvvizsga? Valamint szerintetek jó amit elterveztem?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy sosem rajongtam a nyelvekért de ha végezni akarok az egyetemen akkor sajnos muszáj mert enélkül még MSc-re sem lehet menni.
Egy ideje járok tanárhoz szóval valamennyire az összes témához tudok beszélni de mivel még kell idő én a januári időpontban szeretnék elmenni a szóbelire. Szerintetek ezalatt a két hónap alatt lehet még fejlődni? Az írásbelire pedig úgy terveztem hogy márciusban ha az gáz lenne akkor pedig áprilisban így elvileg még pont időben lennék.
Aki volt már mondana tapasztalatokat hogy milyen volt?
2016. nov. 8. 18:21
11/12 Origó Nyelvvizsga válasza:
Van, amikor igen, van, amikor nem, ez pl, vizsgázói létszám függvénye is. Sokszor megvan 3 hét után a pontszám ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát reménykedek mert nagyon határon lesz az írásbeli..:( Na de ha akarok valamit a jövőmmel meg kell csinálni elsőre.
2016. nov. 21. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!