Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek az USÁ-ba vagy az...

Szerintetek az USÁ-ba vagy az Egyesült Királyságba érdemesebb elmenni nyelvet tanulni?

Figyelt kérdés
Nyilván angolt, az aktív nyelvtudás fejlesztéseként.

2016. okt. 30. 12:36
1 2
 11/11 Sharacat1217 válasza:
100%
Én angliába mentem ki egy évre, suliban nem fogadják el se azt, se az amerikai angolt, hanem nekik a ,,magyar" kell. A tanár folyton mondja, hogy a szövegértés tökéletes, de béna a kiejtésem, pedig az angliai volt osztálytársaim szerint minden rendben van vele, teljesen érthető, és sokkal kevésbé használok szlenget/rövidítéseket mint ők. Ha iskolai/ tanulmányi célból szeretnél angolt tanulni, sokat segíthet egy év is, de akkor sem éri meg. Legalábbis az én hozzáfűzött reményeim egyáltalán nem teljesültek be. De lehet, hogy csak én fogtam ki rossz tanárt.
2017. nov. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!