Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Meg lehet tanulni egy nyelvet...

Meg lehet tanulni egy nyelvet egyedül? (francia)

Figyelt kérdés

2016. okt. 18. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül kevésbé,segítséggel 👌
2016. okt. 18. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Tuti
2016. okt. 18. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha elég okos vagy sikerülni fog😉
2016. okt. 18. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
És esetleg van itt olyan,aki beszéli ezt a csodás nyelvet?
2016. okt. 18. 22:40
 5/8 Vree ***** válasza:
100%

Úgy értsem, hogy Egyedül = tanár nélkül?

(De tankönyv/ionternetes segédlet, hallgatóanyag/olvasnivaló, beszélgetőtárs engedélyezett?)

Persze.

Minden nyelvet úgy tanulsz meg, ahogy akarsz, kérdés, hogy mennyi segítsége igényelsz, melyik módszer jön be neked.

2016. okt. 19. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanár nélkül lehet, én is úgy tanulok nyelvet, de akkor viszont anyanyelvű beszélgetőtárs kell, vagy legalább is valaki, aki jól beszéli a nyelvet, ilyet interneten is lehet találni ingyen.
2016. okt. 19. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint meg lehet tanulni. Íme az én példám:

1. lépés: A DuoLingo FRANCIA leckéjének végigvitele (angol ismerete kell hozzá) - 1.500 szavas aktív szókincset tudtam realizálni és a szavakat kiejtésükkel volt alkalmam memorizálni.

2. lépés: Lang-8 alkalmazása és rendszeres levelek, fogalmazványok írása.

3. lépés: Nem összetörni, mert az elején nagyon kevés a sikerélmény.

4. lépés: "Le Monde" rövidebb cikkeinek olvasgatása - a cél a tartalom megértése: Heti 2 cikk.

5. lépés: Napi 1 francia cikk olvasása.

Jelenleg a beszédkészség javítása a cél. az iTalkie-n lehet partnert találni rá, most ebben a fázisban vagyok. Önállóan nagyon lassan lehet haladni, de idővel jön az eredmény és a sikerélmény is. :)

2016. okt. 19. 10:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Főleg neked utolsó!
2016. okt. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!