Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segitene valaki angolban?

Segitene valaki angolban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h meg tanultam a nyelvtan egy reszet fejben tudom is De egyszeruen nem tudom hogy mikor milyen helyzetben hasznalhatom oket ha beszelni kell.

Tudan ebben vki segiteni h elmagyarazza? Tudom fenn van a neten meg meg a konyvemben is benne van de keves pl hoz fel ra es es nem ertem..

-befejezett jelen ido ( perfect

-folyamatos mult

-folyamatos jovo

Illetve hogyan tudjuk hasznali ezeket az ige idoket a segedigekkel.

Nagyon megkoszonnem ha vki le irna h mikor hogyan hasznaljuk es hogy hogyan alkothatunk segedigekkel mondatot a felsorolt igeidokkel.

Koszonom!:)

2016. okt. 15. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos így nehéz segíteni, mert jobban mi sem tudjuk elmondani, mint egy tanár, vagy az internet.

Ha írsz konkrét példákat, hogy itt nem tudod melyiket kell használni, vagy itt nem érted, hogy miért ezt használták, úgy talán menni fog.

2016. okt. 15. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Első ként az hogy a

-befejezett jelen ido ( perfect

-folyamatos mult

-folyamatos jovo

Milyen helyzetekben használjuk. Tudom tudom.. Fenn van az interneten de nem értem...És kevés pl is hoz rá

A másik meg hogy ha ezkben az igeidőkben Segédige is szerepel akkor hogyan fordítjuk őket.

2016. okt. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!