HalleyTES3 kérdése:
Hol tudok (brazil) portugál nyelvböl C típusú nyelvvizsgát tenni? CAPLE nem jó mivel az csak portugál portugál.
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 14:30
1/4 anonim válasza:
Feltetelezem, hogy nincsen, igy leteszed az egynyelvut, es honosittatod.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. okt. 20. 19:14
3/4 anonim válasza:
Szia,
olvastam, hogy elég jó szinten vagy portugál nyelvből.
Olaszul, angolul és franciául beszélek. A portugál nyelv új munkakörhöz kell.
Mi a tapasztalatod a portugál terén? Mi a nehézsége? - Spanyolt korábban próbáltam tanulni, de rendkívüli módon hasonlít az olaszhoz és egyszerűen bekavart.
Nagyon segítene, ha írnál a portugál nyelvről és tapasztalataidról.
Köszönettel,
Ledo.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne, azóta kiderült, kedves Kérdező, hogy van-e lehetőség kifejezetten brazil portugál nyelvvizsgát tenni? Vagy esetleg azóta változott és most már lehet külön? A Camões Intézet továbbra is európai portugált hirdet, ha jól láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!