Dacból meg lehet tanulni németül?
Még annyi hogy szerintem egy nyelvet az adott nyelvterületen èlve lehet a legjobban tanulni. A nyelvsulik adnak egy jó alapot, de ez sokszor messze van az élő nyelvhasználattól.
Sokan azt hiszik hogy tudnak egy nyelven, aztán az adott országba utazva kiderül hogy alig értik meg az élő beszèdet, a szlengről, helyi dialektusról nem is beszèlve.
Utolsó, akkor olvasd el még 1x mit írtam: "szerintem egy nyelvet az adott nyelvterületen èlve lehet a legjobban tanulni."
Hol van itt olyan hogy ki kell költözni?? Szövegértés.
Digo, hallod a német az magyar területen tanulható a legjobban szerinted? Mi az hogy adott területen? Az nem egy orszag ? Utolsó, írsz te is a nagy semmiről.
Te valószínűleg a többséget képviselet aki megtehető hogy kint él és úgy sajatitja el a nyelvet, mi? Olyanról nem hallottál hogy language exchange, huh? Vagyis ha én levelezotarsat találok pl Ausztráliában akkor vegyek fel hitelt menjek ki és majd megtanulni a nyelvet, ahelyett hogy bekapcsolnam a gépet kényelmesen hatradolnek és beszélgetnek vele heti 2x-3x. Taps neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!