Segítesz? Honnan lehetne letölteni Tom Hutchinson : Project 4 tankönyvét? És esetleg a munkafüzetet?
Az az igazság hogy 8.os vagyok és a Project 3-at vesszük (Végét) jövőre gimiben olyan osztályba kerülök ahol viszont a Project 4 végét veszik. Persze úyis más könyvet fogunk használni de átvenném azért azt a könyvet is.
Vagy esetleg vmi más jó nyelvkönyet nem tudtok PDF formátumbaan?? Igazából a nyelvtani részek érdekelnek , meg mondjuk feladatok megoldással , vagy hanganyag... tehát aki tud PLS SEGÍTSEN!!!
Előre is köszi
sajnos sehonnan :/
énis kerestem de csak venni lehet
Sajnos hiába töltöttem le ez nem az ami kéne! :) Ugyanis két ugyanilyen című könyv van, a régi borítóján hegedűvel állnak a gyerekek, az újabb borítóján meg biciklivel!!!
Én az újabbhoz keresek CD letöltést. Tud valaki segíteni?
Az Englishtips.org egy gagyi orosz oldal.
Olyan letöltőoldalakra irányít át, ahol vagy fizetni kell, vagy néha le lehet tölteni anyagokat, de jelszóval védettek.
Szerintem adathalász webhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!