Kezdő német kéttannyelvűsök! Milyen tankönyvet illetve munkafüzetet használtok? Van hozzá CD?
Deutsch ist IN.
CD nem volt hozzá:)
mi a planet-ből tanultunk a kéttannyelvű suliba de 7. után nyáron elmentem nyelvtanfoolyamra és ott a schritte international 5-ből tanultunk utána meg magántanárhoz mentem és vele meg az em hauptkursból.
nekem a planet nem tetszett de a schritte az nagyon és az em is.
előző válaszoló: azt szeretném kérdezni hogy a tangram az milyen? mert én az egyik ismerősömet németül szeretném tanitani de nem tudom még melyik könyvből és az is szóba jött már.
Szerintem nagyon jó, én szerettem.
Színes, sok betanulható szöveg + illusztrációk. A munkafüzet feladatai is nagyon hasznosak(nyelvtani gyakorlatok). 1 év után meglett a nyelvvizsgám.
Köszönöm :)
Körülbelül mennyit foglalkoztál a vele, amikor tanultad? (heti hányszor és hány órát)
A középfokút szerezted meg?
a suliban 5 németem volt hetente és 2 landeskunde(országismeret). emellett heti 1 különnémetem is volt. januárba megyek középfokúra. most vagyok 8-as:)
planetes válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!