Szörnyű a német tanárom, nem tanulunk semmit. Pedig nagyon szeretném tanulni, mit tegyek?
Arról lenne szó, hogy én 4-es korom óta tanulom a német nyelvet. 8-ig kitűnő voltam belőle, és szerettem is nagyon. Viszont most, ahogy átkerültem gimnáziumba, egy 9 fős csoportban tanuljuk a nyelvet. Viszont ezzel a tanárral egész évben nem írtunk semmit a füzetbe, nem magyarázza el a dolgokat, ha rákérdezünk, hozzánk vágja, hogy "mi az, hogy nem értitek, pedig biztos tanultátok már ezt általánosban." Közbe meg nagyon sok mindent nem.
Multkor rákérdeztem, hogy fogunk-e írni füzetbe, vagy valami, és azt mondta, hogy nem tervezi. Amikor a többiek témazárót írtak, én hiányoztam, és kérdeztem, hogy bepótolom-e, erre annyit mond, hogy neki már még egyszer nincs kedve összeállítani a dolgozatot.
Pedig erre nagyon tanultam, mert az általános iskolai füzeteimből kiírtam mindent, amit itt vettünk, átnéztem, újratanultam. És nem íratja meg velem.
Már a csoportban eddig aki szerette a nyelvet(mint én), az már megunta. Semmi kedvünk ennél a tanárnál nyelvet tanulni.
És most lehet, hogy hozzám vágjátok, hogy márpedig nem a tanár a hibás, de nem tehetünk róla, hogy így nagyon nehéz, hogy ő nem segít.
És most az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek, ha így már semmi kedvem tanulni a nyelvet ennél a tanárnál, viszont alapból nagyon vágyok rá, hogy ugyanúgy 5-ös legyek belőle, mint eddig. Hogyan csináljak hozzá kedvet?
Bocsi, hogy hosszú lett.
Hát így is csak egy baj van... Az osztályfőnökünk a másik legszörnyűbb tanár. És ezt most tényleg nem azért mondom, mert hogy az összes tanár szar, de a miénk, olyanokat csinál, hogy pl.:
már gólyatáborba megmondta, hogy nem visz el minket 2 napos kirándulásra, mivel már az egyik osztályával megszívták, hogy másnap esett az eső. De most könyörgöm, mi köze van annak az osztálynak a mi osztályunkhoz, és az időjáráshoz? Az osztálypénzből csak a tanárokra költ, mert olyan tanároknak is vetet velünk több 1000 Ft értékben ajándékot, aki nem is tanít minket... Most a héten voltak az iskolában ilyen ünnepségek, és nem mondott róla semmit, ha meg rákérdeztünk, csak húzta a száját, és folytatta az előző mondandóját.
Szörnyű... Ebből csak azt akartam kihozni, hogy hiába szólnánk neki, nem segítene... :(
Amugy annyit megmondok, hogy egy egri iskola. Ha ez nem egyezik, a többi úgysem fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!