Szerintetek megéri ritkább nyelvet tanulni?
Spanyol világnyelv. Közel sem ritka. Ha érdekel az a térség, ahol ezeket a nyelveket beszélik, érdemes tanulni, mert később lehet kapcsolatban kerülsz velük.
Franciaországgal is sok kapcsolata van madzsaroknak. Nem kell lekicsinyíteni ezt sem.
Szlovén már kis nyelv. Azon erősebben gondolkodnék. De nagyon szép az ország. Ellenben általános iskolában tanulnak angolul, ezért aki angolul tud, tud velük kommunikálni. Nincs gazdasági oka szlovénul tanulni.
Katalanra nem gondoltal meg?
Aki beszel katalanul, erti a spanyolt, franciat, olaszt es portugalt is (ha lassan beszelnek). Raadasul ezeket a nyelveket is konnyebben tanulnad meg ha mar beszeled a katalant.
plusz pont hogy nagyon szep a hangzasa.
Köszönöm a válaszokat. Nem éppen a kérdésre válaszoltatok (az konkrétan a török nyelvre vonatkozott, a kifejtésből látható), de mentek a zöld kezek, mert értelmes válaszok voltak.
Utolsó, katalánra nem gondoltam, mert teljesen felesleges lenne megtanulni. Akkor már inkább a spanyol, azzal ugyanúgy megértem a katalánt és a portugált is, valamint a francia is könnyebb vele, de több anyag lenne hozzá.
De mint mondtam, törökül tanulok, és inkább az érdekelt, hogy van-e értelme illetve, ti tudtok-e valamit ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!