Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent a TELC nemzetközi...

Mit jelent a TELC nemzetközi nyelvvizsga bizonyítványon, hogy "Grade 2"?

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a komplex középfokú angol nyelvvizsgámat, és a nemzetközi papíron van egy ilyen, hogy Grade 2.

Sehol sem találom, hogy mi szerint történik ez az osztályozás...

A nyelvvizsgám közel 90% lett.

2010. ápr. 21. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
a B2 középfokra utal a grade osztályzatot jelent, de itt sztem a középfok
2010. ápr. 21. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a középfokot jelenti hanem a vizsgán való teljesítményedet. Az egy dolog h sikerült de azon felül még értékelik a teljesítményedet is. Azt hiszem az 1 a legjobb. De ez magán e nyelvvizsga bizonyítványon nem volt rajta csak azon az oklevélszerűségen amit még mellé adnak. Amúgy megnéztem most és a vajszínű lap hátulján meg is magyarázzák mit jelent:

Very Good(1), Good(2), Satisfactory(3), Pass(4)

2010. ápr. 22. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:

:D

Köszi!

Mindent átnéztem, kivéve a hátulját... Nem is értem, hogy azt, hogy nem olvastam el... :D Most meg fogom a fejem, hogy ott volt a válasz! :D

:D

2010. ápr. 23. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen ez a nemzetközi bizonyítvány? Csak egy lap igaz? Mert én olyat kaptam. Olyasmire számítottam, mint az államilag elismert...
2010. máj. 29. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen "csak" egy lap... igaz van rajta dombornyomás! :D

Én is jobban örültem volna egy keménytáblásnak!

2010. máj. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!