Szerintetek melyik nyelvvizsga a könnyebb? Euroexam vagy BME?
Sajnos megbuktam az írásbelin, és sürgősen kéne egy nyelvvizsga hogy meglegyenek a pontjaim.
Mindkét nyelvvizsga május 15-én lesz, és április 23-a jelentkezési határidő.

"euroexam könnyebb
de ha azt csinálod akkor mindenki körbe fog röhögni!"
Ki röhög körbe és kit? Egyáltalán mi az, hogy könnyebb az euroexam?
Hol van ilyen, hogy könnyű nyelvvizsga? Mutass már egyet légyszíves. Különbségek vannak (feladatokban, típusban, szerkezeteben), ami miatt lehet valakinek jobban megy az egyik vizsga, de ilyen nincs, hogy nahh ez a vizsga nagyon könnyű. Erről a NYAK gondoskodik, és egyértelmű, hogy hatalmas nagy különbségek nem lesznek, mert akkor elveszti a VK. az akkreditációját. Ami feltűnő lenne a nagy tolongás miatt, mert mindenki a könnyű vizsgát választaná.
Kérdező: Oldj meg néhány próbavizsgát, ott kiderül, hogy neked melyik típus megy jobban.

többe kerül d ekönnyebb a szóbeli része. elnézőbbek!
és sok helyen csak a rigóutcait és a BME-t fogadják el, higgy nekem!

36%-os elmennél a Közoktatás, tanfolyamok témából? Máshol is olvasom a válaszaidat, hatalmas nagy marhaságokat írsz, nem értesz szinte semmihez. Szerintem ez lenne a legjobb.
BME-t meg az origót fogadják el? Hol élsz te?
Mivel neki a felvételi miatt kell a nyelvvizsga, hogy több pontja legyen, ezért bármit elfogadnak, ami államilag elismert.

"bármit elfogadnak, ami államilag elismert."
itt tartunk sajnos, hogy a szemetet is elfogadják! még tüzelőnek is gyenge az euro nyelvizsgapapír!
és nem megyek el, menj el te!

Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam hogy ilyen gyorsan lesztek!
Különösebben nem érdekel hogy melyik vizsga mennyit ér, a pontszámításba ez nem számít.
Csak az a lényeg, hogy a melyik a könnyebb, melyiket lehet kevesebb felkészülés mellet megcsinálni?
(nem azért mert lusta vagyok, hanem azért mert már kevés az idő)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!