Hamis, de bejegyzett bizonyítvány lehetséges?
Figyelt kérdés
Kaptam egy spamet, amiben vállalják mindenféle bizonyítvány elkészítését, és azt is ígéri, hogy bejegyzett lesz, tehát mint az igazi. Lehetséges ez?
(Nyugodjon meg mindenki, nekem nem kell ilyen, túl vagyok diplomán és nyelvvizsgán is, adatok kitakarásával rakok is fel fotót róluk, ha kell!)
2016. aug. 21. 20:32
21/21 anonim válasza:
Nekem idén augusztusban egy email volt a kontakt Ő csinálta és minden rendben volt. OKJ tanfolyamra jelentkeztem vele, leellenőrizték és benne volt az Oktatási hivatal rendszereiben, tehát ha elveszteném, még hivatalosan is kiadják a másolatot is. Nem tudom, hogy oldotta meg mert 2016 végzéssel és kiállítással kértem.
Akit érdekelne privát üzibe megadom az e-mail címét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!