Angolul perfektul? Többi lent.
Ideje lenne mar ha kikopna ez a szar volt a tanar ezert nem tanultam semmit gondolkodas. Meg ha igaz is amit irsz nyelvtanulas az nem olyan hogy az iskolaban heti 3x 1 oran keresztul minden kiraly aztan 2 ev mulva mar perfekt vagyok.
Azt sem ertem elso ev vegen nem vetted eszre hogy megmukkani sem tudsz angolul? Miert nem akkor vetted a faradtsagot es kezdtel el foglalkozni tanoran kivul is a nyelvvel? Ja, hogy budos a munka. Arrol nem a tanar tehet.
Rengeteg energia es tanulas kell ahhoz, hogy eljuss arra a szintre es ezert csakis sajat magad vagy felelos.
Online oldalakkal eljutsz egy darabig. De ha meg az alapokkal sem vagy tisztaban akkor nem sok ertelme van tovabb bonyolitani a helyzeted. Keress egy nyelvkonyvet ami az elejetol at vesz mindent.
Szerintem ideje felelősséget vállalni a saját tudásodért.
Az a tanár rossz volt (tegyük fel), de 4 éven keresztül semmit nem tettél azért, hogy többet tanulj. Ez meg tény. És tanàrtól független tény. Beírod a gugliba hogy angol tanulás, angol kezdőknek, Facebook csoport is annyi van, mint a fűszál... és elkezded vállalni a felelősséget az előrehaladásodért. Senki nem fogja neked megtanítani. Neked magadnak kell megtanulnod a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!