Miért van az, amikor angolul szeretnék beszélni, akkor lefagyok, pedig a fejemben ott vannak összeállva a mondatok. Mit lehet ilyenkor tenni? (Bővebben lent)
Amikor írásban kommunikálok, akkor kapom a dícséreteket, mivel teljesen összetetten, igyekszem formálisan kifejezni magam. Amiket mondanak nekem, vagy youtube-n hallgatok valamit, könyvet olvasok, már a mobilomat is átállítottam, a gépemet is, amiket mind teljesen megértek, pont mintha magyarul beszélnènek.
Középsuliban anyanyelvi tanárom volt, aki semmit nem beszélt magyarul, így őt is megértettem. Osztálytársaimnak fordítottam, mint is mond.
De amikor aktív beszédre kerül a sor, akkor úgy kell kihúzni belőlem mindent.
A tanárom azt mondta: kikéne rakni engem külföldre. Szerintetek az segítene?
Igaza van a 2. kommentelőnek, mert a társasàg nagyban befolyásol, mivel a barátaim között senki se beszél angolul, ha valami problémájuk van, akkor én vagyok a Tanàr :D amikor mentünk valahova, és megszólítottak a külföldiek, akkor pedig idegenvezető voltam. :D
Szóval igen, külföldre kell mennem, már látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!