Melyik nyelvvizsgát gondoljátok a legkönnyebbnek angol b2 szinten? Diplomához kellene
Én Eurosat csináltam, nagyon könnyű volt. Nem vagyok olyan penge angolból, csak a második nyelvem, de 100%-os szóbelit rettyintettem össze minimális felkészüléssel. Klassz, mert választhatsz vizsgapartnert, végig lehet nálad szótár, nincs nyelvtani tesz, nincsenek bemagolnadó tételek...
Egyébként az ECL-ről és a Társalkodóról hallottam még, hogy könnyű. Nézz meg mindenhonnan próbafeladatsorokat, mert mindenkinek más fekszik! Sok helyen el lehet menni ingyen próbavizsgázni is.
Sok sikert :)
Én az Origo nyelvvizsgát találtam a legkönnyebbnek. Az írásbeli és a szóbeli része is könnyű volt. Nekem is diplomához kellett, így 3 hónap alatt készültem fel a vizsgára teljesen egyedül. Évekig nem használtam a nyelvet, utoljára a középiskolában angoloztam.
Egyébként tényleg mindenkinek más a könnyebb, más az erőssége. A nyelvvizsgák weboldalán a részletes tájékoztatón kívül találsz mintafeladatokat is az adott nyelvvizsga
Köszönöm a hasznos tippeket.
Arra gondoltam,hogy különböző helyen fogom a szóbelit és az írásbelit.
Írásbeliből azt mondták,hogy az ECL a legkönnyebb,mert csak két fogalmazás van.Azzal annyira nem lehet baj,ha begyakorlom a típusokat. Nem? :)
A szóbelit meg lehet az euroexamnél csinálom,igaz már voltam,egyszer és nem sikerült,de azért az mégis szimpibb,mint a Dexam szóbelije... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!