Milyen angol nyelvvizsgát javasoltok?
Én az Euros vizsgát tudom ajánlani, én is azt tettem, nekem nagyon bejött. Második nyelvem csak az angol, beszédben nem vagyok kiemelkedő, de 100%-os szóbelit csináltam. Nagyon kedvesek voltak, élveztem a vizsgát, biztos vagyok benne, hogy náluk csinálom a következőt is. Mindenképp nézz meg pár régebbi feladatsort a többi nyelvvizsgából is, hogy kiderüljön, melyik megy a legjobban!
Sok sikert! :)
Középfoknál TELCet csináltam, felsőfoknál Origót.
Ez egyénfüggő, hogy neked melyiknek a feladatsorai a szimpatikusabbak. Mindegyik nyelvvizsga a honlapján van egy-egy letölthető mintafeladatsor, érdemes megcsinálni őket és amelyik a szimpatikusabb. Azt is el kell dönteni, hogy neked az egynyelvű vagy a kétnyelvű fekszik jobban. Meg az is segíthet, hogy megnézed, hogy melyik központ hol bonyolít nyelvvizsgákat, ismerős helyen talán magabiztosabb az ember. Pl. felsőfoknál az egyetemem nyelvi központjában írtam/szóbeliztem, sokkal kényelmesebb volt, mint a középfoknál, ahol egy teljesen random gimnáziumban voltam, nulla helyismerettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!