Van- e itt olyan aki tett az előző hónapban, tesz ebben a hónapban B2 Origó angol írásbeli nyelvvizsgát?
Szóval. Most lesz nyelvvizsgám (írásbeli), szeretném kikérdezni a véleményetek a feladatokról és persze hogy hogyan sikerült.
Köszönöm.
Szia!
Most megyek szombaton.
Írásbelin fordítás, olvasott szövegértés és levél van, ami mindig baráti levél.
Feleletválasztós teszt nincs. De az ősztől nehezítik a vizsgát. :(
Kedves Első!
Honnan veszed, hogy nehezítik a vizsgát?
Hiszen kivették belőle a tesztet is.
08.06-án voltam angol B2 írásbelin. A vártnál sokkal könnyebb volt. A fordítás volt nekem a legkönnyebb, egy fickó úgy döntött, hogy egy éven keresztül nem hajlandó készpénzt használni, kizárólag bankkártyát. Nagyon könnyű volt a szöveg.
A levélírásban az egyik: írj levelet angol barátodnak, akinek kicsit túlsúlya van. Írj a kedvenc sportodról stb.
Szövegértés számomra picit nehezebb volt: egy város (nevére nem emlékszem) bicikli utakat, gyalogos övezeteket, park felújításokat hajtott végre. Hétvégén és nagyobb ünnepekkor lezárták az utakat az autósforgalom elől. Rákmegelőzés stb.
Remélem, hogy meg lesz a vizsga, már nagyon várom az eredményt, de még messze van.
Tavaly voltam Telc írásbelin. Sztem. az sokkal de sokkal nehezebb volt. (nem is sikerült)
Köszönöm a kommenteket, már végeztem én is és az eredmény is meglett. Szinte játszi könnyedséggel mentem át. Nagyon könnyűek voltak a feladatok. B2-es Nagy Origó könyvben sokkalta nehezebb feladatok voltak.
Köszönöm a válaszotok, kíváncsi vagyok sikerült-e nektek, ha szeretnétek megírhatjátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!