Miért csak negatív kommentet látok Katedra (BP) nyelviskolájával kapcsolatban? Rossz? Volt már valaki az újbudai sulijukban (német)? Vélemény?
Szobatársam pesti Katedrába szeretett volna menni, mert sajnos nincs nyelvvizsgája, nem kapott diplomát. Láttam, mennyit szenvedett vele, még én is gyakoroltam vele, mielőtt nyelvvizsgára ment (sajnos nem sikerült neki, 3 %-on múlt neki), ezért döntött úgy, hogy a következő nyelvvizsga előtt nyelvtanfolyamra megy.
Kinézte ezt az iskolát, majd bement érdeklődni a következő induló tanfolyamról. Kitöltettek vele egy tesztet, amit ott, az orra előtt javított ki a nő, majd a 3. hiba után közölte vele, hogy ennyi hiba után nem javítja tovább, az eredménye alapján a kezdő csoportba sorolja (megjegyzem, bár nehezen megy neki az angol, középszintet szerintem eléri, továbbfejleszthető lenne ez a képessége), és hogy eddig 3 jelentkező van, és csak bizonyos csoportlétszám felett indítják a tanfolyamot. Nekem nem volt meglepő, hogy végül egy másik nyelviskola mellett döntött.
Saját tapasztalat pedig, hogy szeptembertől a franciát szerettem volna elkezdeni, emailben érdeklődtem az induló tanfolyamokról és lehetőségekről. Azóta sem kaptam választ, ami nekem így eléggé negatív véleményt eredményezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!