Hogyan lehet felsőfokú angol szókincset fejleszteni?
Az a helyzet hogy már voltam c1 angolon tavaly, minden vizsgarészem 70-80% lett, kivéve a Listening, az 32. Azért lett ilyen rossz, mert ott nem tudtam kiküszöbölni, hogy nincs szókincsem. A hallásértésem jó, a saját szintemen. Viszont muszáj most október végén letennem a felsőfokút.
Annyira sok a lemaradásom, hogy nem tudom hol kezdjem. Igazából 6 éve nem hallottam szinkronosan filmet/sorozatot, mégis iszonyat kimaradások vannak a szókincsemben. És fogalmam sincs, tanár nélkül ezt hogy kéne.
Nyelvvizsgát is ajánlhattok, ha ebben lenne jó tanácsotok, nagyon szívesen fogadnám! Eurot csináltam múltkor, de jelenleg bizonytalan vagyok benne.
Nagyon köszönöm, az álmom múlik rajta, enélkül nem juthatok be az egyetemre, és anyukámnak is borzalmasan fontos, meg persze nekemis.
Köszönöm előre is:)
1. az adott nyelvvizsga (telc,ecl,bme, etc..) felkészítőkönyvét csináld meg
2. nézegess hasonló kérdésekre adott válaszokat, rengeteg van, hasznosak lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!