Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnám mégjobban...

Hogyan tudnám mégjobban elsajátítani az angolomat?

Figyelt kérdés

A középfok megvan, de ennyi nem elég, és igazából az lenne a lényeg hogy egy felsőfokú angolt hogyan tudnék elérni. Tehát mit kéne fejlesztenem és azt hogyan??

Előre is köszönöm!!! :)))

2016. júl. 30. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Középfok után én már csak kb. filmeket, sorozatokat néztem angolul (NE magyar felirattal, ha simán nem megy akkor angol felirattal), illetve angolul olvastam, meg az adott nyelvvizsga feladatokat csinálgattam.
2016. júl. 30. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2016. júl. 30. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a nézz filmeket angol felirtattal téveszmét. Nem mindenkiné működik jöjjetek már rá!

A paszziv nyelvtudásra jó, és mi van az aktívval?

2016. júl. 31. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, rengeteg embert ismerek, akik ugyanígy (filmekkel, olvasással) jutottak el felsőfokra. A középfokig valóban nem elég ennyi, de a felsőfok kb. már csak annyival több, hogy több szót és kifejezést illik ismerni. Erre pedig tökéletesen alkalmas a filmezés; meg aztán legalább lesz az embernek fogalma arról, hogy hogy beszélnek az anyanyelviek. Tankönyvi tudás mit sem ér, ha az ember elmegy mondjuk Skóciába, és nem ért semmit ha ott angolul szólnak hozzá.

(egy leendő angoltanár)

2016. aug. 1. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :Dd
2016. aug. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!