Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nemzetközi tanulmányok/gazdálk...

Nemzetközi tanulmányok/gazdálkodás, turizmus szakos hallgatók ti milyen nyelvtudással rendelkeztetek, hogy a diplomát időben át tudtátok venni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Angol közepem középiskolában lett, francia közepem a negyedik szemeszter végén, angol felsőfokúm a hatodik szemeszter elején. Norvégból még nincs nyelvvizsgám a magyarországi lehetőségek hiányában. - Nemzetközi tanulmányok

Nálunk negyvenből kb. 20 a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapott diplomát. (Minimum két közép kellett)

2016. júl. 27. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a választ! :)

igen hallottam. nemzetközi tanulmányokon sokan mesterszakon se kapják ki a diplomát, ráadásul ugye oda meg 2 felső kell(ett) nem rég csinálták meg hogy szakmai kell hogy legyen az egyik.. durva :O

2016. júl. 28. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Durvának hangzik, de én úgy gondolom, hogy ehhez a szakhoz ez feltétlenül szükséges. Aki ilyen tanulmányok mellett képtelen két nyelvből nyelvvizsgát szerezni, az nem tudom miért is van itt.
2016. júl. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!