Milyen képzést kell elvégeznem, ha nyelviskolában szeretnék tanítani? Anglisztika? Vagy tanári képzésre kell menni és azzal tudok oda elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, hol tanulhatnék tovább, de az is probléma, hogy csak egy nyelvem van, az angol. Jól megy, most írtam egy 96%-os előrehozott érettségit, jövőre mindenképp emeltezek. De a sulinkban szakmai tárgyam van a második idegen nyelv helyett, egy nyelvvel tudok bármit is kezdeni? (A tanári szerintem kilőve, mivel két szak kéne de semmi mást nem szeretek és szeretnék tanítani.)2016. júl. 16. 21:49
11/13 anonim válasza:
Tényleg fel lehet venni olyan nyelvet is az angol mellé, amit még nem tanultál :) Én ELTE-s vagyok, angol-magyar szakos, és pl. elég sok nálunk az angol-oroszos. Ezeknek a legtöbbje nem tanult még oroszt korábban, és az alapoktól kezdik a nyelvtanítást. De nyilván más, kevésbé riktább nyelvek is vannak. Továbbá jó ötlet még az etika, illetve azt hiszem idéntől már van nálunk média tanári szak is, az sem rossz.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 17. 17:58
13/13 anonim válasza:
Én is az ELTE-n tanulok tanárin. Azt hiszem indul kínai idén már, illetve a portugálhoz, oroszhoz és a többi szláv nyelvhez sem kell előzetes tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!