Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol szakkal mit lehet csinálni?

Angol szakkal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Ez lehet hülye kérdés és hülyén fogalmaztam meg... De ebben az évben felvételizek (gimi) és emeltszintű angolt fogom megjelölni. Ha elvégzem mit tudok ezután dolgozni/mire lesz jo? Tudom egyáltalán használni a jövőben?

2016. júl. 15. 01:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha angolból vagy a legjobb, de nem tudom leírni, azt hogy 'babysitter'... az gáz.

Akkor elmondom még egyszer. Ez a gimi érettségit és angol nyelvvizsgát fog adni. Nem szakmát vagy diplomát.

És az, hogy felvesznek-e pultosnak vagy babysitternek, az a munkaadótól múlik. Valószínűleg igen, elég lesz, de korai ezen agyalni.

Most még csak tanulj sokat.

2016. júl. 15. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!