Mi a különbség felsőfokú és középfokú nyelvvizsga felépítése között? ORIGO
gondolok arra, hogy középfokon lehet szótárt használni, felsőn is?
a feladatok milyensége,
nehézségi foka,
meg az tényleg úgy van még mindig, ha felsőfokúra megyek és középszintet érek el vele, azt megkapom, vagy az már nincs?
középfokkal már próbálkoztam, most a felső érdekelne
sehol nem találtam normális választ, csak időtartamra vonatkozóan, és sürgős lenne.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
bocs, ha már volt ilyen kérdés
www.itk.hu
www.nyak.hu
www.studentweb.hu
nyelvvizsgaleírás
oylan szépen összeszedték a jelentkezők számára :)
hálásan köszönöm, majd utána olvasok itt
de miért érzek némi iróniát, a válaszodban?
ha nem így van bocs!
igen néztem de az olyan szépen összeszedettet már elolvastam, de nem kaptam a kérdésemre választ.
Kérek olyanokat akik konkrétan erre válaszolnak olyanok írjanak, mert tudtommal ez az oldal erről szól, ha vki nem tud vmit, segít a másiknak.
Érdekes, én minden kérdésedre megtaláltam a választ a www.itk.hu oldalon..
A szádba is rágom, hogy végre megértsd:
-Szótárt írásbelin a feleletválasztós feladat kivételével mindenhol használhatsz
-a feladatok milyenségét a mintafeladatoknál tudod megnézni vagy vedd meg a felkészítőkönyveket
-nehézségi fok.. kinek mi a nehéz.. :S
-már nincs arra lehetőség, hogy x % elérésével megkapd a középfokot, minden vizsgán 60%-ot kell elérni (részvizsgánként 40%-ot) a sikeres bizihez
ennyi, azt gondolom, irónia jogos volt.. :)
hálásan köszönöm, h a számba rágtad, csak azt nem értem miért esett nehezedre, én sajnos béna vagyok, h megtaláljam, ezért bátorkodtam segítséget kérni ezen az oldalon.
Tehát még egyszer köszi, hogy most összeszedted, és ezt jelenlegi állapotomban minden irónia nélkül mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!