Melyik felsőfokú nyelvvizsgát ajánlanátok?
Sziasztok!
Van egy Euroexam angol középfokú nyelvvizsgám, és szeretném megcsinálni a felsőt is.
A listeningtől félek a legjobban, sokat hallgatok most nyáron, de középfokún is az lett a legrosszabb.. Járok jelenleg is felsőfokú tanfolyamra.
Euroexamnél szeretném csinálni az írásbelit mindenképp, de a szóbelin elgondolkoztam.. Azt mondják nehéz nagyon a listening..
Ecl -re is gondoltam, azon a beszéd is talán könyebb lenne, mert ott több kifejtés van (pl a képekről) ami jobban megy.
Illetve néztem más felsőfokú szóbeliket is, pl Origó, ami elvileg az egyik legkönnyebb.
Nektek melyik jött be vagy mi a tapasztalat? Mit ajánlotok? :) Nem igazán tudom, mit válasszak.
Előre is köszönöm!!
Én a BME-t ajánlom, írásbeli és szóbeli is.
Egyébként ha szerinted az Euroexam listeningje nehéz, akkor az ECL-en vért hugyoznál, úgyhogy azt felejtsd is el gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!