Euroexam B2 írásbelin van kiegészítős lyukas szöveges feladat?
Mikor egy szöveget kapsz, és a szavakat neked kell behelyettesítened. Mert a netes mintavizsgában csak 2 éevélírás van és 3 szövegértéses feladat: karikázgatós, cím hozzárendelős, meg a betűjeles, hogy mgadnak ár állítást és hozzá kell rendelni a megfelelő szöveg betűjelét. Csak ennyi van a vizsgán?
Olyanok válaszát várom, akik már csináltak B2 angol eurot az elmúlt egy évben, elmúlt időszakban.
Te mikor mész euroexamra?:D
Én erre a kérdésre majd junius 23.n fogok tudni válaszolni.
Ja tényleg, julius van. :D Bocs. :D
Hogyan készülsz rá?:D
Én szavakat gyakorlok, tanulok, olvasok, néha feladatokat oldok.
De gyakran(?) vagy időm (más dolgom van ám) vagy agyam nincs hozzá. :D
Úgyhogy val.szeg bukó. :D
Köszi azért, hogy jó felkészülést kívánsz. :)
Mindkettőtöknek üzenem, hogy ne izguljatok! :) Tavaly vizsgáztam, és nekem csak második nyelvem az angol, mégis 100%-os szóbelim lett. Nagyon aranyosak voltak, jó volt a légkör, élveztem a vizsgát. Szóval a szóbelin kb csak azt nézik, mennyire vagy spontán, hogy tudsz reagálni és kezdeményezni. A levélre gyúrjatok rá, mert nekem jók szoktak lenni az írásaim, de itt arra kaptam a legkevesebb pontot.
Sok sikert, no para! :)
szia kérdező :D
Ma (tegnap) kiderültek az eredmények. Meglett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!