Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olasz nulláról felsőfokra...

Olasz nulláról felsőfokra mennyi idő? Hogyan tudom a lehető leggyorsabban megtanulni?

Figyelt kérdés
Még egy nyelvvizsgára van szükségem, így most elsősorban a nyelvvizsga megszerzése lenne a cél. Milyen technikával tanuljak, és kb. mennyi idővel számoljak?
2016. júl. 5. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem a német középfokú nyelvvizsga második nyelvként intenzív nyelvtanulással (heti 6 óra + önálló tanulás) 3 év alatt lett meg, ezért úgy nagy általánosságban én is reálisnak tartom a nulláról a felsőfokig az 5 évet.

Persze, tudom, a német nehezebb (én is tanulok olaszt is), és nyilván mások az egyéni képességek, mint ahogy azt sem tudjuk, mennyi időt tudsz rászánni a nyelvtanulásra. Mégis úgy érzem, az 5 év reális válasz a kérdésedre.

2016. júl. 5. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Én olasz kéttannyelvű gimnáziumban tanultam, ahol ráadásul nem egy olyan tárgyunk is volt, ami az adott célnyelven zajlott. Bőven kell az az öt év, ha magabiztos felsőfokot szeretnél.
2016. júl. 5. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Először a középfok legyen a cél
2016. júl. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!