Olasz nulláról felsőfokra mennyi idő? Hogyan tudom a lehető leggyorsabban megtanulni?
Nem, persze nem öt év... sőt, tanulni sem kell, csak úgy rád ragad.
Nem tudom, minek kérdezel, ha vitatod a választ.
Azért kérdezem, mert TAPASZTALATOT várok.
Vitatom, mert öt év rengeteg idő.
Szóval szeretném, ha mesélnél, hogy hogyan tanultad, miből, kivel, és milyen intenzitással, hogy öt év kellett?
De persze lehet ámítanunk magunkat, hogy egyesek fél év alatt nyelvvizsgáznak, de a valóság, hogy legtöbben 10 év alatt sem jutnak nyelvvizsgához.
Meg egyáltalán honnan az ötlet, hogy egy nyelvnél meg lehet mondani, mi meddig tart? Az ilyen áltudományos jóslatokat mér nem szokás komolyan venni.
Nem írtad, hogy tapasztalatot vársz. Meg egyébként honnan veszed, hogy releváns lenne az én tapasztalatom a Te szempontodból? Különböző emberek vagyunk?
Én kb. fél-egy évig tanultam olaszt, és semmire sem jutottam, ezért mér nem is foglalkozom vele. A feleségem kb. 6-8 év alatt jutott el felsőfokra magántanárral, tanfolyamokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!