Megéri nyelvekbe fektetni a jövőm?
Angolból most készülök felsőfokra, valószínűleg szeptembertől tanári szakra járok, az egyik szakom angol. Németből a középfok felé tartok, szabadidőmben azt is tovább akarom vinni. Akár a felsőfokot is esélyesnek tartom. Illetve emellett szeretnék még egy nyelvet elsajátítani.
A kérdés pedig az lenne: Megéri a szabadidőm X részét erre beáldozni? Ha esetleg nem jönne be a tanárság vagy idővel kiábrándulok jó lenne egy B terv. Eléggé elszánt vagyok, németből például az abszolút nulláról jutottam el 1,5 év alatt egy - ahhoz képest - egész szép szintre.
Persze nekem kell eldönteni, mit szeretnék. Azonban érdekelnének vélemények.
Köszi a válaszokat :)
Több nyelv is szóba jött már, most leginkább a spanyol felé húzok,de még a francia is vonz. Pl orosszal, arabbal vagy kínaival az a bajom, hogy az írásukat nem tudnám megszokni. Szóval ha ránézek egy orosz szóra nem tudom kiolvasni, csak betűzgetek. Pedig korábban elég jól megtanultam a cirill abc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!