Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri pénzt fektetni a...

Megéri pénzt fektetni a földrajzi diplomába, ha abszolút nem is érdekel, de más szakra nincs esélyem bekerülni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 2. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek? Hogy legyen egy diplomád, amivel nem akarsz kezdeni semmit? Nem, nem éri meg. Nem kell mindenkinek diploma, keress valami szakmát, amit tanulhatsz ingyen és még érdekel is.
2014. aug. 2. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:

A tantárgyak miatt félek, hogy nem is menne, aztán se szakma , semmi és még fizethetnék is a semmiért.. viszont itthon mindenkinek az a véleménye, hogy kell a diploma. Viszont fogalmam sincs miért jelöltem be azt a szakot....

a kis tartalékpénzünket még a koli ára is elvinné..

2014. aug. 2. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem is érdekel az a szak, akkor tényleg semmi értelme sincsen. Én úgy gondolom, hogy nem érdemes olyat tanulni, ami nem érdekel. Akkor csak szenvedés lenne az egész, főleg a vizsgaidőszakok.

Szerintem is keress valami szakmát, ami érdekel. Azzal is el lehet helyezkedni és ingyenes is lenne.

2014. aug. 2. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
milyen szakmát lenne érdemes tanulni? :) amiből nagyjából meg is lehet élni és továbblépni?
2014. aug. 3. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!