Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan bővitsem az angol...

Hogyan bővitsem az angol szókincsem?

Figyelt kérdés

Sokat olvasok, sok filmet nezek angolul + angol felirattal ... De szerintem nem eleg. Jövőre le szeretnem tenni a B2-es nyelvizsgat de így nem fog menni, a nyelvtanom szinte tökéletes de SAJNOS a szokincsem eleg hiányos.. Úgy szoktam hogy nezek angolul filmeket + angol felirat, a nem ismert szavakat kiirom és memrise-al megpróbálom memorizalni de 2-3 nap alatt el is felejtem :D csak én vagyok ilyen üresfejű??!! Szoval a kérdésem a következő: ki hogy tanul angol (vagy más nyelv) szókincset? Milyen módszerrel bővítitek?

A valaszokat előre is köszönöm.

2016. jún. 25. 19:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A másik 5 szókincsét hogyan tanultad meg?
2016. jún. 25. 20:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát igazabol úgy hogy Cseh országban éltem pár évig ezért kénytelen voltam vagyis rám ragadt :D nem tudom ... Na meg sok filmet néztem .. Annyira megszerettem a nyelvet hogy filmeket csehül néztem nem pedig magyarul mostanra ugy beszélem mint az anyanyelvemet
2016. jún. 25. 20:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent azzal egyet értek hogy angolul kell angolt, ezáltal all at az agyad angolra .. Párszor angolul gondolkodom :D de azt mondjak akkor áll át az agyad igazán a tanult nyelvre ha olyan nyelven almodsz (jelen esetben angol)
2016. jún. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!