TELC-es nyelvvizsgán a szóbeli része sikerült a vizsgának de az írásbeli nem, most gondolkozok, hogy valamelyik másik nyelvvizsga típusnál csinálom meg az írásbelit, összelehet párosítani őket, ha igen mire kell figyelni?
Bármivel párosíthatod. Ajánlom az ECL-t, ott nincsen nyelvtan. Az átvételről:
"z eredményközlést követően 30 napon belül elkészülnek az első bizonyítványok, az elkészülésről e-mailben, valamint a honlapunkon adunk tájékoztatást.
A bizonyítványt átvenni azon a vizsgahelyen tudja, ahol a vizsgára regisztrált (személyesen, vagy online). Az átvételhez fényképes, érvényes személyazonosításra alkalmas igazolványra van szükség, kérjük, ezt feltétlenül vigye magával.
Mit tegyek, ha nem tudom átvenni személyesen a nyelvvizsga-bizonyítványomat?
Két tanúval hitelesített meghatalmazást írhat bárkinek, akinek érvényes, fényképes személyazonosító igazolvány felmutatása ellenében kiadjuk a bizonyítványát.
Bizonyítványt postázni csak külön, írásban történő kérelem esetén tudunk utánvétellel. (Az utánvétel díja kb. 2000 Ft.)"
Szia!
Én is most csináltam meg a TELC-et májusban, de csak a szóbelit. Mivel előtte sikerült a Dexamnál az írásbeli.
Ajánlom. Könnyű volt nagyon a levél...a szövegértés se volt nehéz. :)
Kedves Roland!
Ugyan ez a helyzet velem is, én erősen gondolkozom, de nem vagyok benne biztos hogy bevállalnám az ECL-t, ugyanis hónapokig a Telc-et gyakoroltam, és bár sokkal nehezebb, nem biztos hogy kevésbé menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!