Emelt angol 67 pontos írásbeli érettségivel mennyi esélyem van a 60%-ra? Akkor van meg a nyelvvizsga, ehez hogy kellene sikerülnie a szóbelinek?
Figyelt kérdés
Hány pont, vagy százalék?2016. máj. 31. 17:30
1/8 anonim válasza:
Ha matekból átmentél, akkor illene tudni százalékot számítani.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés :)
2016. máj. 31. 17:36
3/8 anonim válasza:
Minimum egy 23 pontos szóbelit kell csinálnod.
Nekem fullpontosat:D:DD
4/8 anonim válasza:
De akkor mivel van a probléma? Két szám összeadása, majd elosztása nem megy, vagy mi okozza a problémát?
No offense, csak tényleg érdekel, hogy naponta miért kérdeznek meg hasonlót legalább tízszer.
5/8 anonim válasza:
Legalább 23 pontot kell elérned a 30-ból.
((67+23):150)*100= 60%
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 31. 18:07
7/8 anonim válasza:
Nekem is válaszolj légyszíves!
Őszintén: nem megy a százalék számítás, vagy lusta voltál utánanézni a megszerezhető pontoknak, vagy mi nem megy? Tényleg kiváncsi vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem azzal van problèmám, hogy nem tudom kiszámolni, csak szeretek biztosra menni, ezért tettem fel a kérdést. Sajnos nincs senki, aki alátámasztotta volna a számításomat, és szerettem volna úgy hozzáállni a csütörtöki vizsgához, hogy pontosan tudjam, mennyit kell kihoznom magamból. A nyelvtannal vannak problèmáim, élő beszédben jó vagyok, tavaly a középszintű érettségim maximum pontos lett, de ennél kicsit jobban izgulok. Tehát mostmár biztosan tudom, hogy szépen kell szerepelnem, hogy meglegyen a nyelvvizsga. Sajnos az írásbelit elszúrtam, most ezzel kell felhúznom.
2016. máj. 31. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!