Hogyan hozhatnám fel az angoltudásomat a nyáron középhaladóról, erős középhaladóra? 14L
Elvileg már középhaladó szinten vagyok (több szintfelmérő szerint is), bár idén még csak a Pre-Intermediate tankönyvből tanultunk (gyenge középhaladó szint). Jövőre szintek szerint osztanak be a suliban, és szeretnék a legjobb csoportba kerülni, ahhoz pedig el kéne érnem az erős középhaladó szintet. (Nem azért szeretnék a legjobb csoportba kerülni, mert az "hű de nagyon menő", hanem mert a kedvenc tanáromhoz kerülnék, nem mellesleg jó lenne angolul rendesen megtanulni:D)
Próbálkozom egyszerűsített olvasmányokkal, és megyek majd angoltáborba, de nincs ötletem, hogy még mit csinálhatnék. Szeretném a szókincsemet is bővíteni, a szövegértésemet javítani, és a nyelvtanomra sem ártana rágyúrni. Miket ajánlotok, mit csinálhatnék még? Esetleg tudtok jó kis nyelvtanulós oldalakat? Vagy olyan oldalt ahol angolul (de felirattal) lehet sorozatokat nézni? A válaszokat előre is köszönöm:)
Szia!
Az angol dalszövegeket esetleg le is fordíthatod,én így nagyon sokat tanultam.
Van egy alkalmazás, a neve Duolingo, az is sokat segíthet, van benne magyar-angol tanfolyam.
Próbálj esetleg angolul írni, vagy látogass sok angol nyelvű oldalt a neten!
A többit elmondták a fentiek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!