Egy év alatt föl lehet készülni az emelt angol érettségire, úgyhogy most egy erős alap szintnél tartok?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy B2 és C1 közeli az emelt érettségi. De aki van/volt hasonló helyzetben az legyen olyan kedves és írja le nekem a tapasztalatait.2016. jún. 16. 10:16
1/5 anonim válasza:
Kedves Érdeklődő!
Én középfokú írásbeli nyelvvizsgára készülök fel, biztos B1-es alapom van-alapfokú középszintű érettségi szint-, de az emelt angol érettségit nem merem letenni(pedig 60%-tól ami ötös, meglenne a komplex nyelvvizsgám vele), mert nehezebb és szivatósabb mint egy BME vagy TELC középfokú komplex angol nyelvvizsg!
Javaslom nyelvvizsgára készülj, de ha olyan felsőoktatási intézménybe kell a felvételi ponthoz az emelt nyelv érettségi, akkor tedd le de tanulj rendesen, és fogadj magántanárt!
2/5 anonim válasza:
Szia! Egy év alatt simán, ha hetente többször aktívan foglalkozol vele! 70 százalék fölé is simán, annyira azért nem nehéz :) sok sikert
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)
2016. jún. 19. 23:43
5/5 anonim válasza:
Nekem sikerült. 88% lett. Tanfolyamra jártam fél évig napi 5 órákat, mellette otthon is tanultam, filmet, videókat angolul néztem, néha felirattal, de angollal. Angolul írtam a naplómat, sokat olvastam angol cikkeket, kerestem embereket, akikkel skype-on gyakoroltuk a beszédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!