Mikor fognak megjelenni a júniusi angol Origó nyelvvizsga szóbeli és írásbeli eredményei?
Figyelt kérdés
Kb. 2 napja már ki van írva szóbeli egyik része...2016. jún. 15. 16:15
11/47 A kérdező kommentje:
Már délután van :D
2016. jún. 20. 17:00
12/47 anonim válasza:
Én is 10 percenként nézegetem, de lehet ma már nem rakják fel :S Már neked is a lezárt eredményekben van a vizsgád?
13/47 anonim válasza:
Én angol írásbeli eredményt várok, nekem még a lezártak között sincs.:(
14/47 anonim válasza:
Akkor szerintem ma már nem lesz eredmény, ha a tiéd még nincs a lezártak között..Lehet először a németet teszik majd fel, utána az angolt :) Vagy a tiéd olyan jól sikerült, hogy nem kell ellenőrizni :) Mert ha átugrott a lezárt eredményekbe az azért van, mert már a javító tanár végzett vele, de át kell esnie egy utolsó ellenőrzésen is :)
15/47 anonim válasza:
13-as vagyok.. Amikor németet csináltam, akkor nekem pár órával azután lett meg az eredmény, hogy átkerült a lezártak közé.
16/47 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs a lezártak között
2016. jún. 20. 17:32
17/47 anonim válasza:
Nekem már péntek óta a lezártak között van, és németet várok, és azóta még mindig nincs eredmény..
18/47 A kérdező kommentje:
Ma kiírták már valakinek?
2016. jún. 21. 12:13
20/47 anonim válasza:
Nekem még mindig nincs a lezártak között.(angol közép írásbeli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!