Melyiket nyelvvizsgát válasszam?
Figyelt kérdés
Felsofokra keszulok es arra lennék kivancsi melyik nyelvvizsga a jobb? ECL vagy Euro Exam?
Itt most nem arkulonbsegre gondoltam hanem melyik az elfogadottabb? Esetleg konnyebb?
Tapasztalatok?
Elore köszönöm:)
2016. jún. 14. 19:32
1/4 anonim válasza:
Az ECL elfogadottabb, de az Euroexam könnyebb általában.
2/4 anonim válasza:
ECL-en voltam, korrektek és rendesek voltak, szerintem írásban nagyon nagyon könnyű, szóbelinél pedig a magnós feladat elég húzós (csak az esőt lehetett hallani a szöveget alig-alig), egyszer buktam is emiatt de a társalgásos rész, a témák jók voltak.
3/4 anonim válasza:
Én mindkettőt csináltam, Eurót német közepen csak, ECL-t meg angol felsőn. Szerintem mind a kettő korrekt, ECL hallásértés sem volt túl nehéz szerintem, lehetett mindent hallani, mondjuk nem volt benne eső :)
Nézd meg mind a kettő típusfeladatait online, és szerintem azt válaszd, amelyik feladatai neked jobban fekszenek, de mindkettőt nyugodt szívvel ajánlom, mert nekem jó tapasztalataim vannak velük. Ha mindenképpen választanom kell, akkor ECL.
4/4 anonim válasza:
ECL-en voltam, nekem könnyű volt. Kifejezetten tetszett, hogy nincs külön nyelvtani rész. A szóbelin is nagyon jófejek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!