ECL B2-es angol nyelvvizsgára felkészülni miből érdemes?
Szia!
Egyet értek az elöttem szólóval! Esetleg nézz utána a könyvtárban vagy akár az interneten is meg lehet ilyen könyveket rendelni. Kezdetnek én találtam egy ilyen összefoglalót, itt a link: [link]
Ez egy ilyen áttekintést ad ámbár én csak átfutottam,nem olvastam el. Abban is igazad van,hogy nagyon a szókincsre megy rá a vizsga. Ami logikus is hiszen ez az angol nyelv alapja. Erre a legjobb fejlsztő a röviditett olvasmányok vagy eredeti angol olvasmányok olvasása csak és kizárólag ANGOLUL! Meg filmnézés, fordítgatás angolul...szóval úgy minden.:) Az a legjobb,ha már angolul gondolkozol:)
Remélem segítettem:) Üdv:Melitta
u.i.:Headway könyvből tanultunk és ez jó alapokat ad, amire lehet építeni! + Jobbágy Ilona: General Communication Skills and Excercises - Felkészítés az angol nyelvvizsgákra is nagyon jó!!
black bird
és murphy !!!!!!!!
most ebből készülök nyelvsuliban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!