Mennyi különbség van a B2-es és a C1-es nyelvvizsga között?
Figyelt kérdés
Most voltam Euro B2-n, és meglepően könnyűnek találtam a writing, reading és listening részt is. Szóban nem vagyok a legjobb, de úgy érzem azért átmentem. 1 éven belül szeretném a felsőfokot is megcélozni, és azért kérdem hogy mekkora a különbség köztük? Szókincs csak? Mert azzal most sincs gondom.2016. máj. 21. 21:15
1/4 anonim válasza:
azért van különbség. a szóbelije sokkal nehezebb, érvelések, meg mindent lósz-ar és olyan témakörök amikről még magadtól sem tudnál beszélni mert nem tudod mik azok
2/4 anonim válasza:
Minden nehezebb, de a szókincsben főleg. Amúgy nem lehetetlen, én is 1 év alatt vittem fel az erős b2-t c1-re. Amúgy próbálj meg megsinálni egy c1-es feladatsort, van a neten hallgatással mindennel együtt. Akkor meglátod mennyire megy és mennyivel nehezebb.
3/4 anonim válasza:
Nyelvtanban nem sok újdonságot jelent.
A felsőfok inkább azt nézi, hogy mennyire vagy magabiztos a nyelvben: fontos a folyamatos beszéd, az árnyaltabb kifejezésmód, a rutinosság.
4/4 anonim válasza:
Futures (revision)
Inversion with negative adverbials
Mixed conditionals in past, present
and future
Modals in the past
Narrative tenses for experience,
incl. passive
Passive forms, all
Phrasal verbs, especially splitting
Wish/if only regrets
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!