Angol nyelvtanulás otthon? Mire lesz szükségem? Szótár, könyv. Tudok angolul, de szeretném bővíteni a tudásomat.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, az elmúlt 4 évben nem igazán haladtam az angollal(számomra rossz volt az angoltanár,nem szerettem)most hogy 9.-es leszek újat kapunk. Ezen a nyáron szeretnék angollal foglalkozni,hogy egy kicsit behozzam a lemaradásomat(tudom,4 évet nem fogok behozni).
(Esetleg ingyenes oldalakat is mondhattok,de jobb lenne ha otthon,egyedül,magam tempójában tanulnék.)
2016. máj. 16. 08:21
2/5 anonim válasza:
Youtube 4 hét alapszinten angolul, a többi fizetős lenne amit tudnék ajánlani.
Learn english with jennifer szintén youtube-on még van több egynyelvű is, de szerintem kezdésnek kell jó magyar magyarázat...
3/5 s55 válasza:
Szerintem kezdj olyan dolgokat nézni/olvasni/hallgatni angolul amik tényleg érdekelnek, ezzel lehet a legkevesebb fáradtsággal tanulni, hiszen azzal foglalkozol, amivel egyébként is.. Angollal könnyű dolgod van, hiszen kb mindenről tudsz angolul foglalkozni, illetve ha esetleg valamit nem értesz, könnyű segítséget találnod interneten is
4/5 anonim válasza:
Szerintem csak kendd rá az előző tanárodra a hiányos nyelvtudásodat, az mindig beválik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!