Melyik nyelvvizsga szóbeli része nem kapkodós?
Figyelt kérdés
Most voltam euroexam egynyelvű B2 német nyelvvizsgán, és a szóbeli része egy merő idegbaj volt. A vizsgáztató kapkodott, nem hagyott időt gondolkodni, 1-2 mondat után ragadta el a szót... Nagyon nem jött be, nem tudtam higgadt maradni, felvettem az idegbajt és össze-vissza beszéltem, brutális nyelvtani hibákkal, kb. a ja-t és a nein-t nem kevertem csak...
Valószínűleg nem lett meg ezért érdekel, hogy ha ezt nem szeretném még egyszer, akkor hova érdemes mennem.
2016. máj. 8. 10:28
5/6 anonim válasza:
Pontosan a fenti kettő, bármelyik, ez a 2 vizsga ugyanolyan. Ezek nem páros vizsgák, hanem a vizsgáztatóval beszélgetsz, 3 részfeladat van: társalgás, szituáció, témakifejtés kép alapján 15 percben.
6/6 anonim válasza:
Euron is csak egy közös feladat van, azon kívül a vizsgáztatóval megy a beszéd.
Amúgy B2-n már elvárás, hogy a kérdés után 3-4 másodperccel beszélni kezdj és folyamatosan mondj 3-4 mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!