Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudok hozzájutni felsőfokú...

Hol tudok hozzájutni felsőfokú angol ecl nyelvvizsga felkészítő anyaghoz? Elsősorban reading és listening érdekelne. Mit tudni róla?

Figyelt kérdés
Előkészítőre nem járnék inkább, mert nem vagyok már olyan messze a felsőfoktól,és különben is nagyon drágák a tanfolyamok. De ha bárkinek van információja felkészítő anyagról, (akár a writing vagy speaking modulokból is) az kérem írjon!
2008. szept. 23. 22:35
 1/3 anonim válasza:
Kissé egybevág a kérdésünk, én is angol C1re megyek októberben ECL-lel. Rád írok, ha kaptam választ. Rám írsz, ah te kapnál előbb?
2011. máj. 26. 18:26
 2/3 anonim válasza:

én megtaláltam:

ECL examination topics english level c1 a neve és itt megrendelhető:

[link]

2011. máj. 27. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Egyébként azóta már rég megoldódott, végülis szakmai nyelvvizsgát csináltam. De azért köszi mégegyszer!
2011. máj. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!