Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek van jelentosege...

Szerintetek van jelentosege ha eddig szinte minden angol erettsegim jo lett?

Figyelt kérdés

1,5 het mulva erettsegizek, es az angol az egyik legfontosabb targyam aminek jol kell sikerulnie.

Itthon csinaltam mar kb 5-6 angol erettsegit,es mindegyiknel 15-22 pontos vesztesegem lett az egeszbol ( iraskezseget leszamitva ).

Ettol fuggetlenul meg cseszhetem el brutalisan az erettsegit?

Ez mitol fugg?

80%-osnak kene lennie az angol erettsegimnek minimum.

19/L

2016. ápr. 20. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Leginkább attól, hogy a vizsgadrukk jelentkezik-e nálad, és ha igen, mennyire. Lehet az érettségi is a vártnál jóval nehezebb (az elmúlt években ilyenre is volt precedens), de elsősorban tényleg attól függ, hogy leblokkolsz-e. Ezt előre nem lehet tudni. Kívánom, hogy ne így legyen, sok sikert! :)
2016. ápr. 20. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem. Nyilvánvaló, hogy semmi jelentősége. Nyilván ezért is csináltál meg 5-6 érettségit, nem?

Kicsit kevesebb szarkazmussal: azért nem mindegy, hogy sikerülnek a levelek és a szóbeli. Ha ezekkel kapcsolatban nincs elég gyakorlatod, érhet meglepetés. Főleg mivel az a 15-22 pont veszteség azért nem kevés.

2016. ápr. 20. 21:36
 3/18 anonim ***** válasza:

Íráskészséget leszámítva ennyi pontot veszteni sok, főleg, ha ez neked a legfontosabb. Tessék csak leülni és megírni annyi próbaérettségit ez idő alatt, amennyit csak tudsz. Meg átnézni a témaköröket, íráshoz hasznos szókapcsolatokat, stb...

[link]

[link]

(fél perc gugli...)

2016. ápr. 20. 23:43
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem tartom soknak!

Maximum 30 pontot veszithetek erettsegin angolbol.

Szobelim a tanar szerint maxos lesz. Vagyis o erre szamit, az iraskeszsegem pedig szerinte jo! Irtam mar neki levelet es 2 pontot vont volna le belole mikor megkerdeztem milyen lett.

2016. ápr. 21. 07:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Attol meg sok a 18-20 pont de nem mindegy hogy kozep vagy emelt szint, de gondolom az esetedben csak kozepszint...
2016. ápr. 23. 21:47
 6/18 A kérdező kommentje:

Miert sok? :DD

Ha nem vesztiek masbol es maxos lesz akkor miert lenne sok? 😉😆

2016. ápr. 23. 21:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Inkább kevés.
2016. ápr. 23. 21:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Kedvencem: "Irtam mar neki levelet" Mégis mennyit?? De amiket írsz abból az jön le, hogy nem eleget...

Most mégis mi lesz maxos? Mert 20 pont veszteség közel sem maxos, de jó sem...

Tanulj csak!

2016. ápr. 23. 21:59
 9/18 anonim ***** válasza:
És szóbelit próbáltatok már? Vagy csak tipprl a tanárod? Az az érzés, hogy sajnos indokolatlanul elbizakodottá tett a tanárod. Másrlszt aki maximum pontos szóbelitud, annak nem kellene nehézséget okoznia a szövegértés.
2016. ápr. 23. 21:59
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen!

Feleltem mar nala.

Volt kiserettsegi es maxos lett a szobelim :p plusz 3 levelet irtam.

Egyet a sulis angol tanaromnak egyet pedig a kulontanarnak

Es mindketto maxos lett ☺

2016. ápr. 23. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!